Welkom!

Hartelijk welkom op de enige echte site van goochelpiet! Onze goochelpieten staan te springen om voor u te mogen optreden! kijk snel verder voor de mogelijkheden!

Over goochelpiet

Goochelpiet is een van de meest veelzijdige Pieten van Sinterklaas. Hij kan goochelen, presenteren, maakt leuke ballonfiguren en maakt er samen met andere altijd een leuk feestje van!

Goochelpiet zal de ene na de andere goocheltruc aan de kinderen laten zien. Bloemen verschijnen, pepernoten verdwijnen maar of dat nou wel allemaal zo goed gaat….??

Let op: Goochelpiet is alleen te boeken tussen midden november en 5 december.

Mogelijkheden

Kinderfeestje

Bent u in de sinterklaas periode opzoek naar een uniek idee voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Dan is goochelpiet degene die u zoekt! Goochelpiet zal ervoor zorgen dat het kinderfeestje van uw zoon of dochter niet snel vergeten zal worden.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden!

Kindershow

De act van goochelpiet is de ideale invulling voor uw sinterklaas evenement, als voorprogramma of zelf als losstaande act.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden!

Live stream/ video boodschap

Het is ook mogelijk om goochelpiet te boeken doormiddel van een live stream/ video boodschap waarin de piet samen met de kinderen bijvoorbeeld opzoek zal gaan naar de pakjes die de pieten ergens in huis verstopt hebben.

Neem nu contact op voor de mogelijkheden!

Contact

DE ‘MANAGER’ VAN GOOCHELPIET KUNT U BEREIKEN VIA:
Tel: 06-28050148
Email: info@s-entertainment.nl

Onderdeel van:
S-Entertainment